appliedengineering.se – Allt du behöver veta om industriprodukter

Effektiv förpackningsmaskin till e-handeln och industriföretaget

En bra och effektiv förpackningsmaskin kan göra stor skillnad för dig som företagare. Du tjänar pengar på att det går snabbt och kan även minska på personalkostnaderna eller din egen tid. Du bör satsa på en förpackningsmaskin som har wellpapp på rulle. Då behöver du inte tänka på att ha olika kartonger i olika storlekar.

Förpackningsmaskin

Om du driver ett industriföretag eller har en e-handel behöver du paketera och skicka många paket. Det är viktigt att ingenting går sönder, samtidigt som du vill att själva paketen ska vara så små som möjligt. Många skickar eller paketerar produkter i stora paket med massa luft eller plast som utfyllnad. Det är inte bra för klimatet. Därför ska du satsa på en förpackningsmaskin från E-motions. Deras förpackningsmaskin har en wellpackrulle som fungerar för alla storlekar av paket. Då har du alltid en kartong i rätt storlek. När förpackningsmaskinen behöver ny emballage tar det bara mellan 5-7 minuter för servicepersonalen att fixa det. Förutom att den också låter lite och tar relativt liten plats. Köp din förpackningsmaskin på E-motions och spara både tid och pengar.

Producera industriprodukter

Om du har egentillverkning inom industrin är det mycket smart att ha en förpackningsmaskin som effektivt packar dina produkter. En stor fördel med just E-motions packmaskin är att den packar mycket effektivt. Det innebär att dina förpackade produkter inte kommer att ta så mycket lagerplats, som om de skulle ha packats ner i större kartonger med mycket luft.

Fördelar med en effektiv förpackningsmaskin

Att köpa en riktigt bra förpackningsmaskin har sin fördelar. Du kan minska på din egen arbetstid eller rent av på personalkostnaden. Ju mer arbete som kan göras automatisk av en maskin eller dator, desto mer tid och pengar kommer du som företagare att spara. Det är också klokt att ha en förpackningsmaskin som inte låter för mycket, både för din och personalens skull. Att försöka få ner ljudnivån så mycket som möjligt på en arbetsplats är viktigt. Risken för huvudvärk, migrän, tinnitus och andra hörselproblem minskas mycket genom moderna maskiner som inte låter så mycket.

Logistik

Hur du förpackar företagets produkter är en del av logistikkedjan. Man skulle kunna säga att en förpackningsmaskin är en del av företagets logistik. Den hjälper produktionsflödet att fungera väl och minskar risken för problem. Om du driver en e-handel är det smart att ha en förpackningsmaskin så att det går snabbt att paketera och skicka iväg varan. Vare sig du tillverkar dina saker själv eller köper in dem behöver de förpackas på ett smidigt sätt så att de lätt kan skickas till kunden. Ta sig vidare till nästa steg på logistikkedjan. Som företagare är det klokt att tänka igenom all logistik, både på själva företaget och sedan hur du ska få ut produkten till kunden på bästa sätt.