Butiksinredning, hotellinredning, butikskoncept

Ett utav Applied Engineering´s viktigaste affärsområden är inredning. Vi är vana att arbeta med butiksinredning, hotellinredning, och att ta fram hela butikskoncept. Vi kan hantera projekt med korta ledtider och att ställas inför olika uppdragsgivares produktionsförutsättningar som leder till ett tillräckligt bra produktionsunderlag med rätt konstruktionslösningar. Vi arbetar även hel del med kundunika projekt där vi bl.a. gjort hotellreceptioner, restauranger, matsalar, konferensrum, huvudkontor samt unika butiksinredningar och andra offentliga miljöer.

Vi trivs när vi på ett kreativt sätt får möjlighet att ta fram hela koncept där vi tittar på uppdragsgivarens grafiska profil och förenar funktion, nya material, och olika tekniska lösningar som tar fram nya spännande butikskoncept och andra inredningsprodukter.


Vi har även har en bra bredd av kunskap både inom elektronik, belysning, HVAC och olika typer av inredning för att på en begränsad yta skapa ett effektivt boende. Vi har bl.a. skapat underlag för husbilar, och bostadsplattformar. Vi har även arbetat med automation i olika inredningar och möbler där behov av tillgänglighet, hygien eller lagkrav satt unika förutsättningar för dess funktion.

Vår styrka inom inredning är att vi har en god förståelse för många olika typer av material och produktionsmetoder och att vi också har spetskompetens inom design och konstruktion som kan stärka vår uppdragsgivares organisation och tillföra nya kunskaper i olika inredningsprojekt. Våra uppdragsgivare kan vara enskilda personer till stora börsföretag, vi gillar utmaningar oavsett var de kommer ifrån. Hör av er så tittar vi närmare på era eventuella behov.


Copyright 2009-2011 Applied Engineering Sweden AB
Användarvillkor | Sekretesspolicy | Varumärke | Sitemap
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.
Applied Engineering Sweden AB
Org.nr. 556787-4390